green pine trees

PMKsoft ry:n pe­li­ken­tät

Lemmikkihautausmaan pelikenttä


Osoite: Metsäkouluntie, 76100 Pieksämäki


Pääasiallinen ulkopelialue sijoittuu vanhalle läjitysalueelle, jossa on runsaasti erilaisia kuoppia ja kumpareita. Offgame-alue on merkattu kuvaan vihreällä ja pelialueen rajat punaisella värillä. Alueen kasvusto on paikoin hyvinkin tiheää, mutta myös avoimia kohtia löytyy kentältä. Oman lisänsä alueen pelikäyttöön tuovat kentällä oleva vanha jätepuristamo, sekä vanhat kaivonrenkaat. Tulevaisuudessa kenttää tullaan kehittämään entistä monipuolisemmaksi pelialueeksi. Pelialueella on lupa pelata myös paintball-pelejä jos kuulat ovat biohajoavia.


HUOM! Pelikentällä ei saa pelata ilman PMKsoft ry:n pelinvetäjää. 

Lemmikkihautausmaan pelikenttä
Lemmikkihautausmaan pelikenttä

Selkiönkallion pelialue


Osoite: Vanha Mikkelintie, Pieksämäki


Pienikokoinen pelialue Vanhan Mikkelintien varressa Pieksämäen lumenkaatopaikan luona. Parkkipaikka on pieni ja merkitty vihreällä pallolla. Tarvittaessa voit pysäköidä tien varteen.

Selkiönkallion pelipaikka

Suonenjoen kaupungintalo, Herralantie 6


PMKsoft ry:n sisäkenttä, joka sijaitsee Suonenjoen keskustassa. Kenttä koostuu kolmesta kerroksesta, joista yleensä pelikäytössä on kaksi ylintä kerrosta.


Pelikentällä pelaaminen tapahtuu pelaajan omalla vastuulla ja ilmoittautumalla peleihin pelaaja tiedostaa sisäilman aiheuttamat riskit ja vapauttaa yhdistyksen vastuusta, jos oireita ilmaantuu.


Vessat

Kaupungintalon sisävessat eivät ole käytössä. Lähin WC löytyy viereiseltä torilta ja se toimii 50snt kolikoilla. 


PMKsoft ry:n speedsoft-kenttä

Kaupungintalon kellariin on rakennettu speedsoft-kenttä, jossa pelataan arki- ja viikonloppupelien aikana speedsoft-pelejä. Speedsoft on termi hyvin nopeatempoisille airsoft-peleille. Yksi kierros kestää vain muutaman minuutin, jonka aikana pelaajien pitää yleensä eliminoida vastustajat tai viedä kentän keskellä olenva lippu vastustajan aloituspaikkaan.


Alle 18-vuotias pelaaja tarvitsee huoltajan luvan osallistuakseen sisäpeleihin kaupungintalolla. Alaikäinen pelaaja pääsee peleihin ilman huoltajaa, jos hänellä on esittää lupalappu huoltajaltaan. Lupalapusta täytyy selvitä huoltajan nimi, allekirjoitus, yhteystiedot, huollettavan nimi.


Kellarissa on hyvin pimeää, joten peleihin kannattaa varustautua taskulampulla.


Speedsoft-areena