UA-125713013-1
Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

PMKsoft ry:n pelialueet

 

 

Selkiönkallion pelialue

Osoite: Vanha Mikkelintie, Pieksämäki

Koordinaatit: 62°17'05.6"N 27°09'38.8"E

 

Pienikokoinen pelialue Vanhan Mikkelintien varressa Pieksämäen lumenkaatopaikan luona. Parkkipaikka on pieni ja merkitty vihreällä pallolla. Tarvittaessa voit pysäköidä tien varteen.

 

 

 

 

 

PMKsoft ry:n virallinen pelikenttä (Biokuulapakko kaikilla aseilla)

 

 

Osoite: Metsäkouluntie, 76100 Pieksämäki

Koordinaatit: 62.308319, 27.221885

 

Pääasiallinen pelialue sijoittuu vanhalle läjitysalueelle, jossa on runsaasti erilaisia kuoppia ja kumpareita. Offgame-alue on merkattu kuvaan vihreällä ja pelialueen rajat punaisella värillä. Alueen kasvusto on paikoin hyvinkin tiheää, mutta myös avoimia kohtia löytyy kentältä. Oman lisänsä alueen pelikäyttöön tuovat kentällä oleva vanha jätepuristamo, sekä vanhat kaivonrenkaat. Tulevaisuudessa kenttää tullaan kehittämään entistä monipuolisemmaksi pelialueeksi. Pelialueella on lupa pelata myös paintball-pelejä jos kuulat ovat biohajoavia.

 

 HUOM! Pelikentällä ei saa pelata ilman PMKsoft ry:n pelinvetäjää. Offgame-alueen hopinsäätöaluetta saa käyttää kuitenkin pelien ulkopuolella aseen säätämistä ja testausta varten. Jos haluat käyttää aluetta esim. kaveriporukan airsoft tai paintball-peleihin viikonloppupelien ulkopuolella, niin ota yhteyttä PMKsoftin hallitukseen niin järjestämme mahdollisuuksien mukaan tilaisuutta varten PMKsoftin toimihenkilön paikalle.

Autot voi pysäköidä metsäkouluntien varteen.

PMKsoftin virallinen pelikenttäPMKsoftin virallinen pelikenttä

 

 

 

Maaselän vanha alakoulu, seunalantie 8

PMKsoft ry sai Pieksämäen kaupungilta luvan käyttää purettavaksi määrättyä Maaselän vanhaa alakoulua airsoft-kenttänä siihen asti, että purkutyöt käynnistyvät. Maaselän vanha koulu poistettiin käytöstä sisäilmaongelmien vuoksi, jonka vuoksi osa koulusta on asetettu käyttökieltoon. Tämän johdosta pelit pidetään vain kaupungin varotoimenpiteenä käytöstä poistamassa osassa rakennusta.

Kuvaan on merkitty vihreällä pysäköintialue, jonne voi autolla tulijat pysäköidä. Punainen laatikko, jossa on rasti, on käyttökieltoon asetettu osa koulurakennusta, eli siellä ei ole lupa pelata. Pelit pidetään vain vanhan koulun sisätiloissa, eli piha-alueilla ei myöskään pelata. Sisäänkulku kouluun tapahtuu vain punaisen tähden kohdalla olevista ovista. Poikkeuksena muille kentille on Maaselän koulun tiloissa pelatessa viritysrajana 1 Joule kaikilla aseilla. Kentällä saa käyttää kranaatteja, jotka lennättävät ilmaan airsoft-kuulia. Savipellettejä ampuvia kranaatteja, savuheitteitä ja yli 80db ääniä tuottavia kranaatteja ei ole lupa käyttää.

Alueelle tultaessa on ehdottoman tärkeää, että aseet on hyvin peitetty asianmukaisilla aselaukuilla tai -pusseilla. Koulu on näkyvällä paikalla ja vaikka pelastuslaitos ja poliisi ovat tietoisia siitä, että koululla pelataan airsoftia, voi huolimattomasti näkyvillä kannettu ase silti aiheuttaa turhan hälytyksen.

 

 

 Alaikäisillä pelaajilla täytyy olla vanhempien lupa pelata koulussa. Luvan voi esittää paikalla oleva vanhempi suullisesti pelinjohtajalle tai kirjoittamalla lupalapun, josta ilmenee alaikäisen pelaajan nimi, sekä hänen huoltajansa nimi ja puhelinnumero.

 

 

Maaselän kouluMaaselän koulu

 

 

Yhteistyössä: