UA-125713013-1
Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

PMKsoft ry:n pelialueet

 

 

Selkiönkallion pelialue

Osoite: Vanha Mikkelintie, Pieksämäki

Koordinaatit: 62°17'05.6"N 27°09'38.8"E

 

Pienikokoinen pelialue Vanhan Mikkelintien varressa Pieksämäen lumenkaatopaikan luona. Parkkipaikka on pieni ja merkitty vihreällä pallolla. Tarvittaessa voit pysäköidä tien varteen.

 

 

 

 

 

PMKsoft ry:n virallinen pelikenttä (Biokuulapakko kaikilla aseilla)

 

 

Osoite: Metsäkouluntie, 76100 Pieksämäki

Koordinaatit: 62.308319, 27.221885

 

Pääasiallinen pelialue sijoittuu vanhalle läjitysalueelle, jossa on runsaasti erilaisia kuoppia ja kumpareita. Offgame-alue on merkattu kuvaan vihreällä ja pelialueen rajat punaisella värillä. Alueen kasvusto on paikoin hyvinkin tiheää, mutta myös avoimia kohtia löytyy kentältä. Oman lisänsä alueen pelikäyttöön tuovat kentällä oleva vanha jätepuristamo, sekä vanhat kaivonrenkaat. Tulevaisuudessa kenttää tullaan kehittämään entistä monipuolisemmaksi pelialueeksi. Pelialueella on lupa pelata myös paintball-pelejä jos kuulat ovat biohajoavia.

 

 HUOM! Pelikentällä ei saa pelata ilman PMKsoft ry:n pelinvetäjää. Offgame-alueen hopinsäätöaluetta saa käyttää kuitenkin pelien ulkopuolella aseen säätämistä ja testausta varten. Jos haluat käyttää aluetta esim. kaveriporukan airsoft tai paintball-peleihin viikonloppupelien ulkopuolella, niin ota yhteyttä PMKsoftin hallitukseen niin järjestämme mahdollisuuksien mukaan tilaisuutta varten PMKsoftin toimihenkilön paikalle.

Autot voi pysäköidä metsäkouluntien varteen.

PMKsoftin virallinen pelikenttäPMKsoftin virallinen pelikenttä

 

 

Yhteistyössä: