green pine trees

PMKsoft ry:n pe­li­ken­tät

Lemmikkihautausmaan pelikenttä


Osoite: Metsäkouluntie, 76100 Pieksämäki


Pääasiallinen  pelialue sijoittuu vanhalle läjitysalueelle, jossa on runsaasti  erilaisia kuoppia ja kumpareita. Offgame-alue on merkattu kuvaan  vihreällä ja pelialueen rajat punaisella värillä. Alueen kasvusto on  paikoin hyvinkin tiheää, mutta myös avoimia kohtia löytyy kentältä. Oman  lisänsä alueen pelikäyttöön tuovat kentällä oleva vanha jätepuristamo,  sekä vanhat kaivonrenkaat. Tulevaisuudessa kenttää tullaan kehittämään  entistä monipuolisemmaksi pelialueeksi. Pelialueella on lupa pelata myös  paintball-pelejä jos kuulat ovat biohajoavia.


HUOM! Pelikentällä ei saa pelata ilman PMKsoft ry:n pelinvetäjää. 

Lemmikkihautausmaan pelikenttä

Selkiönkallion pelialue


Osoite: Vanha Mikkelintie, Pieksämäki


Pienikokoinen  pelialue Vanhan Mikkelintien varressa Pieksämäen lumenkaatopaikan  luona. Parkkipaikka on pieni ja merkitty vihreällä pallolla.  Tarvittaessa voit pysäköidä tien varteen.

Selkiönkallion pelipaikka

PMKsoft Ry:n sisäpelikenttä, pertinkuja 1, 76100


PMKsoft  ry:n sisäkenttä on vanha Pieksämäen kaupungintalo, joka on kärsinyt  pahoja vesivahinkoja. Rakennus on ollut tyhjillään useamman vuoden, ja  saimme luvat käyttää sitä sisäpelipaikkana. Rakennus koostuu kolmesta  kerroksesta, joista kaikki on pelikäytössä muutamaa erikseen merkattua  huonetta lukuunottamatta. Pelikentällä pelaaminen tapahtuu pelaajan  omalla vastuulla ja jokaisen osallistujan on allekirjoitettava  vas­tuu­va­pau­tus­lo­ma­ke paikanpäällä jokaisella pelikerralla. Alle  18-vuotias pelaaja tarvitsee huoltajan luvan osallistuakseen  sisäpeleihin kaupungintalolla.

kaupungintalon kartta